Hi, wij zijn Deelthuis.

In de zomer van 2018 starten we een zelfvoorzienend ‘deeldorp’ midden in de natuur, op misschien wel de mooiste plek tussen Amsterdam en Utrecht: de Hoorneboeg!  

Zes duurzame tiny houses om te ont-moeten en overnachten. Én een gemeenschappelijk paviljoen om te werken en verbinden. 

Wil je meer weten over Deelthuis? Mooi! Leer ons kennen door het kennismakingsformulier in te vullen. We zullen jou ook een aantal vragen stellen want we willen jou uiteraard ook beter leren kennen.
Invullen duurt ongeveer 10 minuten.
Ik wil meer weten!
 
Hi, wij zijn Jaap van der Salm, Daniel Venneman en Margriet Buseman. Wie ben jij?

Voorkeur voor voor- en achternaam. Maar uiteraard mag jij dat zelf beslissen.
 
Aangenaam kennis te maken {{answer_54376782}}!

De behoefte
Onze samenleving staat strak van regels, systemen, haast en drukte. Bij Deelthuis hoef je niks, je ont-moet en ont-haast er. Wanneer je niet langer moet, ontstaat er ruimte voor ware ontmoetingen, die je leven inspireren en verrijken. Je doet minder en krijgt meer.

De plek
De Hoorneboeg is een wonder van de natuur, een magische, spirituele heuvel in het midden van een uitgestrekte heide vlakbij Hilversum.

De visie
Door een ensemble van duurzame huisjes te delen willen we een geëngageerde groep mensen verzamelen. Bij Deelthuis ervaar je een leven in balans met de natuur, vindt je inspiratie bij elkaar en wordt onderdak geboden aan bezielde initiatieven.

Wie zijn wij
Drie ondernemers met liefde voor de natuur die geloven dat we moeten pionieren met innovatieve thuisplaatsen om duurzamer te leren leven. Plekken die we willen delen met anderen, om zo de wereld een stukje mooier te maken.

Grote groet, 
Daniel, Jaap & Margriet
 
Genoeg over ons. Nu jouw verhaal.

We zijn volop bezig met het ontwerp van onze ensemble van huisjes en het bijeen krijgen van een geëngageerde community. Daarom horen we graag meer over wie je bent en jouw behoeften. We hebben in totaal zes vragen voor je.
 
In het kort, vertel wat meer over jezelf.

Denk aan: wat doe je, wat drijft je, waar word je blij van, wat raakt je aan Deelthuis?
 
Een paar gegevens.

We vragen dit om nog beter te begrijpen voor wie Deelthuis interessant is. Uiteraard delen we deze gegevens niet en gebruiken we dit alleen om de beste community te bouwen voor alle Deelthuis leden.

 
Vanuit mijn Deelthuisje ga ik...


 
Ow, wat chill, zo'n plek waar je van alles kan ondernemen! Daar zou ik wel 'X' nachten of dagdelen per maand gebruik van willen maken.

We weten dat je de toekomst niet kan voorspellen, maar als je toch even je ogen sluit en dagdroomt, met welke intensiteit zie je jezelf dan thuiskomen bij Deelthuis?

 
Gebaseerd op de manier waarop jij gebruik wil maken van Deelthuis, hoeveel zou je dan per keer, per maand of totaal per jaar uitgeven?

We horen graag hoe jij voor je ziet dat Deelthuis een plek wordt waar jij 'thuis' komt. 
PS. de huisjes komen er ongeveer zo uit te zien. Van 16m2, 24m2 tot 42m2, allen met een atelier op de begane grond.
 
Leuk, en ook duurzaam! Wij denken dat Deelthuis perfect is voor crowdfunding. Wil jij ook mee doen, en hoe?

Wij denken aan 1) een lening met 3% rendement terugbetaald over 5 jaar of 2) gebruik van Deelthuis vooruit betalen.

Welke optie spreekt jou het meest aan en aan welk bedrag denk je dan? We horen het graag!
 
We genieten enorm van de verhalen die we lezen. We zouden dan ook graag met je in contact komen. Laat hieronder je email en telefoonnummer achter.

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Zo niet, schrijf je dan in via https://www.getrevue.co/profile/deelthuis. We beloven je niet spammen. Maar je bent wel als eerst op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Let op: de link brengt je naar een nieuwe pagina/tabblad. Vergeet niet terug te keren naar dit formulier om hem te versturen. Of nog makkelijker, kopieer de link en verstuur eerst dit formulier zodat we zeker weten dat we je antwoorden binnen krijgen.
Bedankt voor het invullen van deze typeform
Creëer nu je eigen typeform — het is gratis, makkelijk en mooi
Creëer een <strong>typeform</strong>
Powered by Typeform